Εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης και ιχθυελαίου από τα υποπροϊόντα της βιομηχανίας μεταποίησης ψαριών στα σιτηρέσια της τσιπούρας (Sparus aurata) και του λαβρακίου (Dicentrarchus labrax)/
Main Author: | Κοτζαμάνης, Ιωάννης Π. |
---|---|
Corporate Author: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Βιολογίας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
2002
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τροφικά ένζυμα και στοιχεία ανάπτυξης των προνυμφών του Dicentrarchus labrax σε διαφορετικά σιτηρέσια/
by: Πέτρου, Μαρίνα
Published: (1999) -
Βιοχημική σύσταση και οργανοληπτική ανάλυση εκτρεφόμενης συμβατικής και εκτρεφόμενης βιολογικής τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Μαντή, Νικολέττα
Published: (2009) -
Βιοχημική σύσταση και οργανοληπτική ανάλυση εκτρεφόμενης συμβατικής και εκτρεφόμενης βιολογικής τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Μαντή, Νικολέττα
Published: (2009) -
Διερεύνηση διαμόρφωσης κόστους ιχθυδίων τσιπούρας και λαβρακίου σε ιχθυογεννητικούς σταθμούς/
by: Παππάς, Νικόλαος
Published: (2010) -
Άτλαντας ιστολογίας του λαβρακιού (Dicentrarchus labrax)/
by: Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ε.
Published: (2008)