Εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης και ιχθυελαίου από τα υποπροϊόντα της βιομηχανίας μεταποίησης ψαριών στα σιτηρέσια της τσιπούρας (Sparus aurata) και του λαβρακίου (Dicentrarchus labrax)/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
2002
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΔΔ 639.8 ΚοτΙ ε 2002 | 2 | Προβολή | OPAC |