Εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης και ιχθυελαίου από τα υποπροϊόντα της βιομηχανίας μεταποίησης ψαριών στα σιτηρέσια της τσιπούρας (Sparus aurata) και του λαβρακίου (Dicentrarchus labrax)/

Main Author: Κοτζαμάνης, Ιωάννης Π.
Corporate Author: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Βιολογίας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2002
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΔΔ 639.8 ΚοτΙ ε 20022ΠροβολήOPAC