Ανάπτυξη και αξιολόγηση μεθόδου απομόνωσης και προσδιορισμού με HPLC της Οχρατοξίνης Α στο ελαιόλαδο και εφαρμογή της σε Ελληνικά λάδια/
Main Author: | Παπαχρήστου, Αλέξανδρος Ι. |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Χημείας., Τομέας ΙΙ, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ. ό.],
2002
|
Subjects: |
Similar Items
-
Το ελαιόλαδο /
by: Κυριτσάκης, Απόστολος.
Published: (1988) -
Το ελαιόλαδο : ιστορία, λαογραφία, υγεία, διατροφή : με 345 συνταγές /
by: Ψιλάκης, Νίκος
Published: (2003) -
Το ελαιόλαδο και η παραγωγή του /
by: Αλεξάκης, Αλέξανδρος Σ.
Published: (2008) -
Το ελαιόλαδο : χημική σύνθεση, τεχνολογία, ποιοτικός έλεγχος, βιολογική αξία /
by: Κυριτσάκης, Απόστολος
Published: (1988) -
Το ελαιόλαδο : χημική σύνθεση, τεχνολογία, ποιοτικός έλεγχος, βιολογική αξία /
by: Κυριτσάκης, Απόστολος
Published: (1988)