|
|
|
|
LEADER |
01406nam a2200289 a 4500 |
001 |
1028221 |
005 |
20171111232344.0 |
008 |
021202s2002 gr erb 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrAtEKP.ximviolfarmak
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
100 |
1 |
|
|a Παπαχρήστου, Αλέξανδρος Ι.
|
245 |
1 |
0 |
|a Ανάπτυξη και αξιολόγηση μεθόδου απομόνωσης και προσδιορισμού με HPLC της Οχρατοξίνης Α στο ελαιόλαδο και εφαρμογή της σε Ελληνικά λάδια/
|c Αλέξανδρος Ι. Παπαχρήστου
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b [χ. ό.],
|c 2002
|
300 |
|
|
|a iv, 140 σ. :
|b διαγρ., πίν. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 131-140
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημική τεχνολογία
|
650 |
|
7 |
|a Ελαιόλαδο
|
650 |
|
7 |
|a Οχρατοξίνη Α
|
650 |
|
7 |
|a HPLC
|
650 |
|
7 |
|a Olive oil
|
650 |
|
7 |
|a Οχρατοξινογόνοι μύκητες
|
650 |
|
7 |
|a Αφλατοξίνη Β1
|
710 |
0 |
|
|a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Χημείας.
|
710 |
0 |
|
|b Τομέας ΙΙ, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59ccd85c6c5ad134460a0f77
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 664 ΠαπΑ α 2002
|t 1
|x m
|z Books
|