Ανάπτυξη και αξιολόγηση μεθόδου απομόνωσης και προσδιορισμού με HPLC της Οχρατοξίνης Α στο ελαιόλαδο και εφαρμογή της σε Ελληνικά λάδια/

Main Author: Παπαχρήστου, Αλέξανδρος Ι.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Χημείας., Τομέας ΙΙ, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2002
Subjects:
LEADER 01406nam a2200289 a 4500
001 1028221
005 20171111232344.0
008 021202s2002 gr erb 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.ximviolfarmak  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22  |a 664 
100 1 |a Παπαχρήστου, Αλέξανδρος Ι. 
245 1 0 |a Ανάπτυξη και αξιολόγηση μεθόδου απομόνωσης και προσδιορισμού με HPLC της Οχρατοξίνης Α στο ελαιόλαδο και εφαρμογή της σε Ελληνικά λάδια/  |c Αλέξανδρος Ι. Παπαχρήστου 
260 |a Αθήνα:  |b [χ. ό.],  |c 2002 
300 |a iv, 140 σ. :  |b διαγρ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 131-140 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Χημική τεχνολογία 
650 7 |a Ελαιόλαδο 
650 7 |a Οχρατοξίνη Α 
650 7 |a HPLC 
650 7 |a Olive oil 
650 7 |a Οχρατοξινογόνοι μύκητες 
650 7 |a Αφλατοξίνη Β1 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Χημείας. 
710 0 |b Τομέας ΙΙ, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων 
952 |a GrAtEKP  |b 59ccd85c6c5ad134460a0f77  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664 ΠαπΑ α 2002  |t 1  |x m  |z Books