Μπαχαρικά & βότανα στην κουζίνα : περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα /

Main Author: Γιώτης, Αλέξανδρος.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Les Livres du Tourisme, 2006.
Edition:2η εκδ.
Subjects:
LEADER 00854nam a2200205 a 4500
001 987621
005 20171111231451.0
008 120222s2006 gr b g 001 gre d
020 |a 9608382084(pbk) 
040 |a GR-SiTEIT  |b gre 
050 4 |a TX819.A1  |b Y68 2006 
100 1 |a Γιώτης, Αλέξανδρος. 
245 1 0 |a Μπαχαρικά & βότανα στην κουζίνα :  |b περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα /  |c Αλέξανδρος Γιώτης. 
250 |a 2η εκδ. 
260 |a Αθήνα :  |b Les Livres du Tourisme,  |c 2006. 
300 |a 132σ. : ;  |c 22εκ. 
500 |a Περιέχει ευρετήριο. 
650 0 |a Cooking (spices) 
650 4 |a Μαγειρική (Μπαχαρικά) 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc8b56c5ad1344608a4ef  |c 998a  |d 945l  |e TX819 .A1 Y68 2006  |t 4  |x m  |z Books