Γιώτης, Α. (2006). Μπαχαρικά & βότανα στην κουζίνα: περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα (2η εκδ.). Αθήνα: Les Livres du Tourisme.
Chicago Style CitationΓιώτης, Αλέξανδρος. Μπαχαρικά & βότανα στην κουζίνα: περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα. 2η εκδ. Αθήνα: Les Livres du Tourisme, 2006.
MLA CitationΓιώτης, Αλέξανδρος. Μπαχαρικά & βότανα στην κουζίνα: περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα. 2η εκδ. Αθήνα: Les Livres du Tourisme, 2006.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.