Η χημεία στο πιάτο : [θεραπευτικά και μικροθεραπευτικά συστατικά των τροφών] /
Main Author: | Βάρβογλης, Αναστάσιος Γ., 1938- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
Κάτοπτρο,
2008
|
Subjects: |
Similar Items
-
Η χημεία στο πιάτο : [θεραπευτικά και μικροθρεπτικά συστατικά των τροφών] /
by: Βάρβογλης, Αναστάσιος Γ.
Published: (2008) -
Σύγχρονη διατροφή και διαιτολογία: δίαιτες για όλες τις παθήσεις/
by: Παπανικολάου, Γεώργιος Κ., 1939-2007
Published: (1989) -
Untersuchungen u?ber den vitamingehalt von getrockneten griechischen sultaninen : (Kreta) /
by: Δοντάς, Σπύρος. Α.
Published: (1936) -
Διεθνές συνέδριο ρόλος των ιχνοστοιχείων στον άνθρωπο : νέες προοπτικές: πρακτικά 9-11 Οκτωβρίου 1997 /
Published: (1997) -
Τέλειος οδηγός για βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
by: Parker, Tracy
Published: (2006)