Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η χημεία στο πιάτο :...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η χημεία στο πιάτο : [θεραπευτικά και μικροθρεπτικά συστατικά των τροφών] /
Main Author:
Βάρβογλης, Αναστάσιος Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Κάτοπτρο,
2008.
Edition:
1η έκδ.
Subjects:
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Food additives
Τρόφιμα, Πρόσθετα των
Vitamins in human nutrition
Βιταμίνες στην ανθρώπινη διατροφή
Biochemistry
Βιοχημεία
Τρόφιμα
>
Συστατικά
Food
>
Composition
Human nutrition
Διατροφή του ανθρώπου
Wine and wine making
Οίνος και οινοποιία
Coffee
>
Processing
Καφές
>
Επεξεργασία
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.07 Βαρ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Προσκαλώντας σε γεύμα την χημεία /
by: Γιαλλούση, Μαρία
Published: (1996)
Διατροφή του ανθρώπου /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
Published: (1985)
Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας /
by: Θωμόπουλος, Χρίστος Δ.
Published: (2006)
Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /
by: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Published: (1982)
Χημεία τροφίμων /
by: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Published: (1997)
×
Loading...