Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η χημεία στο πιάτο :...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η χημεία στο πιάτο : [θεραπευτικά και μικροθεραπευτικά συστατικά των τροφών] /
Main Author:
Βάρβογλης, Αναστάσιος Γ., 1938-
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
Κάτοπτρο,
2008
Subjects:
Διατροφή
Βιταμίνες
Ιχνοστοιχεία
Αντιοξειδωτικά
Βιοφαινόλες
Αμινοξέα
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
613.286 ΒΑΡ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Η χημεία στο πιάτο : [θεραπευτικά και μικροθρεπτικά συστατικά των τροφών] /
by: Βάρβογλης, Αναστάσιος Γ.
Published: (2008)
Σύγχρονη διατροφή και διαιτολογία: δίαιτες για όλες τις παθήσεις/
by: Παπανικολάου, Γεώργιος Κ., 1939-2007
Published: (1989)
Untersuchungen u?ber den vitamingehalt von getrockneten griechischen sultaninen : (Kreta) /
by: Δοντάς, Σπύρος. Α.
Published: (1936)
Διεθνές συνέδριο ρόλος των ιχνοστοιχείων στον άνθρωπο : νέες προοπτικές: πρακτικά 9-11 Οκτωβρίου 1997 /
Published: (1997)
Τέλειος οδηγός για βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
by: Parker, Tracy
Published: (2006)
×
Loading...