Vitamin E : food chemistry, composition, and analysis /

Main Author: Eitenmiller, Ronald Ray, 1944-
Other Authors: Lee, Junsoo,
Format: Book
Language:English
Published: New York: Marcel Dekker, c2004
Series:Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) 137
Subjects:
LEADER 01143nam a2200313 a 4500
001 945508
005 20171111231416.0
008 060728s2004 gr gr 001 0 eng d
020 |a 0824706889 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 |a 613.286 
100 1 |a Eitenmiller, Ronald Ray,  |d 1944- 
245 1 0 |a Vitamin E :  |b food chemistry, composition, and analysis /  |c Ronald Eitenmiller, Junsoo Lee 
260 |a New York:  |b Marcel Dekker,  |c c2004 
300 |a xiv, 530 σ. :  |b πίν, σχ. ;  |c 24 εκ. 
490 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.)  |v 137 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
650 1 7 |a Βιταμίνες 
650 1 7 |a Βιταμίνη Ε  |x Ανάλυση 
650 1 7 |a Βιταμίνη Ε  |x Χημεία 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 0 |a Vitamins 
650 1 0 |a Vitamin E  |x Analysis 
650 1 0 |a Vitamin E  |x Chemistry 
650 1 0 |a Food  |x Analysis 
650 1 0 |a Food  |x Vitamin content 
700 1 |a Lee, Junsoo, 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca52a6c5ad13446030bf8  |c 998a  |d 945l  |e 613.286 EIT  |t 1  |x m  |z Books