Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τυροκομία/
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τυροκομία/
Main Author:
Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα Πειραιάς:
Σταμούλης,
1993
Subjects:
Γαλακτοκομικά προίόντα
Τυρί
Τυροκομία
Τεχνολογία τροφίμων
Χημεία τροφίμων
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
321 σ. : εικ., πίν. ; 24 εκ.
Bibliography:
Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές.
Similar Items
Τυροκομία Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M.
Published: (2004)
Ελληνικά τυριά : μια παράδοση αιώνων /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1998)
Τυροκομία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993)
Ελληνικά τυριά: μια παράδοση αιώνων/
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1998)
Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (2004)
×
Loading...