Foods : an introductory college course /

Other Authors: Vail, Gladys Ellen,
Format: Book
Language:English
Published: Boston: Houghton Mifflin, [1973]
Edition:6η έκδ.
Subjects:
LEADER 00820nam a2200241 a 4500
001 942876
005 20171111231414.0
008 040312s1973 gr gr 000 0 eng d
020 |a 039513885X 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 |a 641.3 
245 0 0 |a Foods :  |b an introductory college course /  |c [by] Gladys E. Vail .. [και ά.] 
250 |a 6η έκδ. 
260 |a Boston:  |b Houghton Mifflin,  |c [1973] 
300 |a viii, 645 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
500 |a Οι πρώτες 4 εκδ. από τον M. M. Justin 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές 
650 1 7 |a Τροφή 
650 1 7 |a Μαγειρική 
650 1 0 |a Food 
700 1 |a Vail, Gladys Ellen, 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca4666c5ad1344602e4bc  |c 998a  |d 945l  |e 641.3 FOO  |t 1  |x m  |z Books