|
|
|
|
LEADER |
00820nam a2200241 a 4500 |
001 |
942876 |
005 |
20171111231414.0 |
008 |
040312s1973 gr gr 000 0 eng d |
020 |
|
|
|a 039513885X
|
040 |
|
|
|a Gr-KaHUA
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
082 |
|
0 |
|a 641.3
|
245 |
0 |
0 |
|a Foods :
|b an introductory college course /
|c [by] Gladys E. Vail .. [και ά.]
|
250 |
|
|
|a 6η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Boston:
|b Houghton Mifflin,
|c [1973]
|
300 |
|
|
|a viii, 645 σ. :
|b εικ. ;
|c 25 εκ.
|
500 |
|
|
|a Οι πρώτες 4 εκδ. από τον M. M. Justin
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή
|
650 |
1 |
7 |
|a Μαγειρική
|
650 |
1 |
0 |
|a Food
|
700 |
1 |
|
|a Vail, Gladys Ellen,
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca4666c5ad1344602e4bc
|c 998a
|d 945l
|e 641.3 FOO
|t 1
|x m
|z Books
|