Αξιολόγηση ποικιλιών άνηθου σε σχέση με την αυξημένη αλατότητα /
Main Author: | Γκόσης, Άγγελος. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. |
Other Authors: | Πετρόπουλος, Σπύρος, |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος :
[χ.ό] ,
2015.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Αξιολόγηση ποικιλιών άνηθου σε σχέση με την αυξημένη αλατότητα /
by: Γκόσης, Άγγελος.
Published: (2015) -
Αξιολόγηση ποικιλιών άνηθου σε σχέση με την αζωτούχο λίπανση /
by: Θεολόγου, Ιωάννης.
Published: (2015) -
Αξιολόγηση ποικιλιών άνηθου σε σχέση με την αζωτούχο λίπανση /
by: Θεολόγου, Ιωάννης.
Published: (2015) -
Δυναμική του εξασθενούς χρωμίου σε όξινο και βελτιωμένο έδαφος και επίδραση του σε καλλιέργεια Origanum vulgare /
by: Κωστάκος, Ευστράτιος.
Published: (2016) -
Δυναμική εξασθενούς χρωμίου σε όξινο και βελτιωμένο έδαφος και επίδραση του σε καλλιέργεια Origanum vulgare /
by: Ζάννη, Άννα-Ασπασία.
Published: (2016)