Απόδοση φασολιού ανάλογα με τη διάρκεια της άρδευσης και λίπανσης, καθώς και την ποιότητα και συντήρηση του καρπού/

Main Author: Ζαχαρόπουλος, Κωνσταντίνος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών.
Other Authors: Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2001
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/687

Internet

http://hdl.handle.net/11615/687
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςDISS ΓΦΖΠ/2001 ΖΑΧ1ΠροβολήOPAC