Αξιολόγηση ποικιλιών άνηθου σε σχέση με την αυξημένη αλατότητα /

Main Author: Γκόσης, Άγγελος.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
Other Authors: Πετρόπουλος, Σπύρος,
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος : [χ.ό] , 2015.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης-1ΠροβολήOPAC