Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /
Main Author: | Δαμικούκα, Ιωάννα |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /
by: Δαμικούκα, Ιωάννα -
Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα νωπών φιλέτων τσιπούρας (Sparus aurata) ιχθυοκαλλιέργειας /
by: Σαλάπα, Ιωάννα -
Ψυχές με άρωμα φράουλας
Published: (2016) -
Το γιοματάρι της φράουλας
Published: (2015) -
Το ξύπνημα της φράουλας Μυθιστόρημα
by: Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Δ. (1964-)
Published: (1997)