Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /

Main Author: Δαμικούκα, Ιωάννα
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format: Book
LEADER 00720nam a2200133 a 4500
001 930675
005 20171111231404.0
008 031103s2002----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Δαμικούκα, Ιωάννα 
245 1 0 |a Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /  |c Δαμικούκα Ιωάννα 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GRThAnMak  |b 59cc98936c5ad1344600cb61  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books