Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /
Main Author:
Δαμικούκα, Ιωάννα
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Description not available.
Similar Items
Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /
by: Δαμικούκα, Ιωάννα
Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα νωπών φιλέτων τσιπούρας (Sparus aurata) ιχθυοκαλλιέργειας /
by: Σαλάπα, Ιωάννα
Ψυχές με άρωμα φράουλας
Published: (2016)
Το γιοματάρι της φράουλας
Published: (2015)
Το ξύπνημα της φράουλας Μυθιστόρημα
by: Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Δ. (1964-)
Published: (1997)
×
Loading...