Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Food biochemistry /
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Food biochemistry /
Main Author:
Alais, Charles
Other Authors:
Linden, G.
Format:
Book
Language:
English
Published:
New York ;
Ellis Horwood ,
1991 .
London :
Subjects:
Biochemistry
Food
>
Composition
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
664 ALA
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Journal of food biochemistry.
Βιοχημεία τροφίμων /
by: Βαφοπούλου-Μαστρογιαννάκη, Α.
Published: (2003)
Chemical analysis of food: techniques and applications /
by: Pico, Yolanda.
Published: (2012)
Formulation engineering of foods
Published: (2013)
Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων /
by: Τζουβάρα-Καραγιάννη, Σ.
Published: (2000)
×
Loading...