Μελέτη μικροβιολογικών κριτηρίων υγιεινής (Enterobacteriaceae) και κριτηριών ασφάλειας (L. monocytogenes) σε τυποποιημένα παγωτά και παγωτά ζαχαροπλαστείου/
Main Author: | Παύλος, Δημήτρης Β. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. |
Other Authors: | Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/44002 |
Similar Items
-
Παγωτά και γρανίτες
by: Clark, Pamela
Published: (2000) -
Φτιάχνοντας ονειρεμένα παγωτά Εύκολα παγωτά και σορμπέ για όλες τις εποχές
Published: (1999) -
Σπιτικά παγωτά 95 συνταγές : Τεχνικές και μυστικά για σίγουρη επιτυχία που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα
Published: (2006) -
Οι 20 καλύτερες συνταγές για παγωτά
by: Αλεξιάδου, Βέφα
Published: (2002) -
Φτιάχνω μόνος μου παγωτά και γρανίτες /
by: Καραγιάννης, Γιώργος
Published: (2014)