Μελέτη μικροβιολογικών κριτηρίων υγιεινής (Enterobacteriaceae) και κριτηριών ασφάλειας (L. monocytogenes) σε τυποποιημένα παγωτά και παγωτά ζαχαροπλαστείου/

Main Author: Παύλος, Δημήτρης Β.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/44002

Internet

http://hdl.handle.net/11615/44002
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 637.4 ΠΑΥ2ΠροβολήOPAC