Μελέτη μικροβιολογικών κριτηρίων υγιεινής (Enterobacteriaceae) και κριτηριών ασφάλειας (L. monocytogenes) σε τυποποιημένα παγωτά και παγωτά ζαχαροπλαστείου/

Main Author: Παύλος, Δημήτρης Β.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/44002
LEADER 01516nam a2200229 a 4500
001 889369
005 20171111231330.0
008 131112s2013 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 637.4 
100 1 |a Παύλος, Δημήτρης Β. 
245 1 0 |a Μελέτη μικροβιολογικών κριτηρίων υγιεινής (Enterobacteriaceae) και κριτηριών ασφάλειας (L. monocytogenes) σε τυποποιημένα παγωτά και παγωτά ζαχαροπλαστείου/  |c Παύλος Β. Δημήτρης ; [επιβλέπων καθηγητής] Πουρνάρας Σπυρίδων 
260 |a Λάρισα:  |b [χ.ό.],  |c 2013 
300 |a 62 σ. :  |b διαγρ., εικ. ;  |c 29 εκ. +  |e 1 cd-rom 
500 |a Η εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 55-62). 
650 1 0 |a ΠΑΓΩΤΑ  |x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 
700 1 |a Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α. 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας. 
856 4 0 |b Τμήμα Ιατρικής  |u http://hdl.handle.net/11615/44002  
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc80da6c5ad13446fd943e  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 637.4 ΠΑΥ  |t 2  |x m  |z Books