|
|
|
|
LEADER |
01516nam a2200229 a 4500 |
001 |
889369 |
005 |
20171111231330.0 |
008 |
131112s2013 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 637.4
|
100 |
1 |
|
|a Παύλος, Δημήτρης Β.
|
245 |
1 |
0 |
|a Μελέτη μικροβιολογικών κριτηρίων υγιεινής (Enterobacteriaceae) και κριτηριών ασφάλειας (L. monocytogenes) σε τυποποιημένα παγωτά και παγωτά ζαχαροπλαστείου/
|c Παύλος Β. Δημήτρης ; [επιβλέπων καθηγητής] Πουρνάρας Σπυρίδων
|
260 |
|
|
|a Λάρισα:
|b [χ.ό.],
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 62 σ. :
|b διαγρ., εικ. ;
|c 29 εκ. +
|e 1 cd-rom
|
500 |
|
|
|a Η εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 55-62).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΠΑΓΩΤΑ
|x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
|
700 |
1 |
|
|a Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α.
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Επιστημών Υγείας.
|
856 |
4 |
0 |
|b Τμήμα Ιατρικής
|u http://hdl.handle.net/11615/44002
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc80da6c5ad13446fd943e
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 637.4 ΠΑΥ
|t 2
|x m
|z Books
|