|
|
|
|
LEADER |
00905nam a2200229 a 4500 |
001 |
882202 |
005 |
20171111231325.0 |
008 |
080626s2005 gr r 000 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781855739642
|
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 664.02
|
245 |
0 |
4 |
|a The microwave processing of foods/
|c edited by Helmar Schubert and Marc Regier
|
260 |
|
|
|a Cambridge:
|b Woodhead,
|c c2005
|
300 |
|
|
|a xiii, 345 p. :
|b ill. ;
|c 25 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Woodhead Publishing in food science and technology
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ *
|
650 |
1 |
0 |
|a ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
|
700 |
1 |
|
|a Schubert, Helmar
|
710 |
|
|
|a Woodhead
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc7f946c5ad13446fd5c6f
|c 998a
|d 945l
|e 664.02 MIC
|t 1
|x m
|z Books
|