The microwave processing of foods/

Corporate Author: Woodhead
Other Authors: Schubert, Helmar
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge: Woodhead, c2005
Series:Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
LEADER 00905nam a2200229 a 4500
001 882202
005 20171111231325.0
008 080626s2005 gr r 000 0 eng d
020 |a 9781855739642 
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 664.02 
245 0 4 |a The microwave processing of foods/  |c edited by Helmar Schubert and Marc Regier 
260 |a Cambridge:  |b Woodhead,  |c c2005 
300 |a xiii, 345 p. :  |b ill. ;  |c 25 cm. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 1 0 |a ΤΡΟΦΗ  |x ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ * 
650 1 0 |a ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 
650 1 0 |a ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ 
700 1 |a Schubert, Helmar 
710 |a Woodhead 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc7f946c5ad13446fd5c6f  |c 998a  |d 945l  |e 664.02 MIC  |t 1  |x m  |z Books