Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Tasting food, tasting freedom...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Tasting food, tasting freedom : excursions into eating, culture, and the past /
Main Author:
Mintz, Sidney Wilfred, 1922-
Corporate Author:
Beacon
Format:
Book
Language:
English
Published:
Boston:
Beacon,
c1996
Subjects:
ΤΡΟΦΗ
>
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ *
>
ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
ΤΡΟΦΗ
>
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
394.1 MIN
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Food and culture : a reader /
Published: (1997)
Food, the body and the self/
by: Lupton, Deborah
Published: (1996)
Σύγκριση διατροφικών συνηθειών ατόμων που καταναλώνουν βιολογικά και συμβατικά τρόφιμα/
by: Γκουτζελίκα, Ιωάννα Ν.
Published: (2010)
Writing food history : a global perspective /
Published: (2012)
Sociology on the menu: an invitation to the study of food and society/
by: Beardsworth, Alan, 1945-
Published: (1997)
×
Loading...