Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Writing food history :
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Writing food history : a global perspective /
Corporate Author:
Berg
Other Authors:
Claflin, Kyri W.
Format:
Book
Language:
English
Published:
London ; New York:
Berg,
c2012
Subjects:
ΔΙΑΤΡΟΦΗ *
>
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ *
>
ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
ΤΡΟΦΗ
>
ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ *
ΤΡΟΦΗ
>
ΙΣΤΟΡΙΑ
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
394.12 WRI
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Tasting food, tasting freedom : excursions into eating, culture, and the past /
by: Mintz, Sidney Wilfred, 1922-
Published: (1996)
Σύγκριση διατροφικών συνηθειών ατόμων που καταναλώνουν βιολογικά και συμβατικά τρόφιμα/
by: Γκουτζελίκα, Ιωάννα Ν.
Published: (2010)
Βιολογικά τρόφιμα - καταναλωτικές πρακτικές - ρητορικές καταναλωτών : μια ανθρωπολογική προσέγγιση της βιοκατανάλωσης στη Λάρισα /
by: Νταόπουλος, Βασίλειος
Published: (2011)
The Cambridge world history of food ; editors Kenneth F. Kiple, Kriemhild Conee Ornelas
Published: (2001)
Food and culture : a reader /
Published: (1997)
×
Loading...