Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομι...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προίόντων II
Main Author:
Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
(Author)
Corporate Author:
Κέντρα Ανωτέρας Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως. Ανωτέρα Σχολή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας
Format:
Book
Published:
Αθήνα :
ΟΕΔΒ ,
1981 .
Subjects:
Γαλακτοκομικά προίόντα
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
iv, 188 σ. ; 24 εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 187-188
Similar Items
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων ΙΙ
by: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Published: (1981)
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων Ι
by: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Published: (1983)
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων Ι /
by: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Published: (1984)
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων /
by: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Published: (1979)
Χρήση προβιοτικών καλλιεργειών στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων/
by: Γκατζιώλη, Μαρία Γρ.
Published: (2014)
×
Loading...