LEADER 01677nam a2200253 a 4500
001 854019
005 20171111231300.0
008 130302s2012 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Αννίνου, Νίκη 
245 1 0 |a Αποτίμηση συστημάτων ποιότητας HACCP και ISO 22000 σε επιχειρήσεις τροφίμων της Κεφαλονιάς  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Αννίνου Νίκη 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2012 
300 |a 1 Cd-rom (1 MB) :  |b σχημ., πιν., διαγρ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου  |x Σύστημα ποιότητας 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου  |x Σύστημα ποιότητας 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_2445C39937B965C1C2257A61002DBFF1/84D78F6FEAD1B0C3C2257AEF00363823/?OpenDocument&ResortAscending=18 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7b146c5ad13446fc84a2  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books