Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ερευνητικό έργο :Δραστηριότητε...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ερευνητικό έργο :Δραστηριότητες. (Πρώτη 10/ετί 1984-1994)
Corporate Author:
Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας
Format:
Book
Published:
Ιωάννινα :
[χ.ό.] ,
1994 .
Subjects:
Γαλακτοκομικά προίόντα
>
Ερευνα
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Changes in para - K - casein fraction during manufacture of feta cheese :a thesis submitted in part fulfilment of the examination requirements for the award of master of science in food technology
by: Κονιδάρη, Παναγιώτα
Published: (1994)
Characteristics micro-organisms in fermented milks with fruits products :a thesis submitted in part fulfilment of the examination requirements for the award fo master science in food technology
by: Βενιζέλου, Μαίρη
Published: (1994)
Το γάλα και η γιαούρτη ήτοι συστατικά και ιδιότητες του γάλακτος των διαφόρων ζώων έλεγχος και ανάλυσις αυτού
by: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Published: (1928)
Detection of cow milk in fermented milks (yoghurt) prepared from ewe milk
by: Αντωνόγλου, Χαριτωμένη
Published: (1997)
Modern dairy technology
Published: (1993)
×
Loading...