Το ISO 22000 σε συσκευασμένο σπαράγγι [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Κοντόλια, Αναστασία |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_BB0C8CDE401D1F41C22575FA00483BC9/DF58C989537354C7C22575FA004D3F5F/?OpenDocument |
Similar Items
-
Το σπαράγγι καλλιέργεια - Αξιοποίηση
by: Αγγίδης, Αθανάσιος Δ.
Published: (1999) -
Το σπαράγγι και η φράουλα Ήτοι σπορά, μεταφύτευσις, λίπανσις, μάζεμα και χρησιμοποίησις αυτών
by: Χριστόπουλος, Πάνος Ν.
Published: (1927) -
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Σχεδιασμός συστήματος ποιότητας κατά ISO 22000 σε μονάδα παραγωγής πλαστικών συσκευασιών για υγρά τρόφιμα [Διπλωματική διατριβή]/
by: Θεοδωρακοπούλου, Γεωργία
Published: (2011) -
Σχεδιασμός και εφαρμογή του προτύπου ISO 22000:2005 σε τυποποίηση ελαιολάδου [Διπλωματική διατριβή]/
by: Πεντογέννης, Μιχαήλ
Published: (2010)