Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ingredients for bakers /
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ingredients for bakers /
Main Author:
Matz, Samuel A.
(Author)
Format:
Book
Language:
English
Published:
McAllen, TX :
Samuel A. Matz ,
1996 .
Edition:
2nd ed.
Subjects:
Ψωμί
Cake
Αρτοποιία
Baking
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
664.7 MAT
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Bread the chemistry and nutrition of flour and bread :with an introduction to their history and technology /
by: Horder, Lord
Published: (1954)
Bakery materials and methods: a book for every baker and confectioner /
by: Daniel, Albert R.
Published: (1953)
Ο "άρτος ημών" από το σιτάρι στο ψωμί : Γʹ τριήμερο εργασίας [που πραγματοποιήθηκε στο] Πήλιο, 10-12 Απριλίου 1992 / Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ, Κυλινδρόμυλος Λούλη Α.Ε.
Published: (1994)
The technology of cake making/
by: Bennion, E.B.
Published: (1997)
The bakerʹs manual :150 master formulas for baking /
by: Amendola, Joseph
Published: (2003)
×
Loading...