Η γαστρονομία ως συγκριτικό πλεονέκτημα τουριστικής ανάπτυξης του τουρισμού στην Ελλάδα [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Βασιλάκη, Ευθαλία |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dtede/Main.nsf/h_C689714650E7236CC2257BAB00313BC1/3408C820E00FDF3DC2257C82003DA63C/?OpenDocument&ResortAscending=7 |
Similar Items
-
Τα τοπικά προϊόντα του νομού Λάρισας και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού [Διπλωματική διατριβή]/
by: Μπαρά, Ελένη
Published: (2013) -
Προβολή εναλλακτικών μορφών τουρισμού μέσω διαδικτύου μελέτη περίπτωσης: Νομός Κορινθίας/
by: Κουράτου, Ελένη
Published: (2014) -
Η Πρέβεζα ως προορισμός ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού παρούσα κατάσταση και μελλοντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Σολδάτου, Κωνσταντίνα
Published: (2008) -
Εναλλακτικές μορφές τουρισμού και παράγοντες επιτυχίας προορισμού η περίπτωση των παραλίων Λάρισας: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αποστολίδου, Μαρία
Published: (2006) -
Σχέδιο μάρκετινγκ προβολής και προώθησης ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Νομό Γρεβενών [Διπλωματική διατριβή]/
by: Καραγκιόζης, Γεώργιος
Published: (2006)