Ο γαστρονομικός τουρισμός στην Ελλάδα η συμβολή των τοπικών προϊόντων στην ανάπτυξη του: η περίπτωση του μανιταριού στο Νομό Γρεβενών/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dtede/Main.nsf/h_A6EC043EB9B1CE98C22578DF0039AD5F/8431B7E81815682DC22579E5003E7352/?OpenDocument&ResortAscending=18 |
Internet
http://class.eap.gr/LotusQuickr/dtede/Main.nsf/h_A6EC043EB9B1CE98C22578DF0039AD5F/8431B7E81815682DC22579E5003E7352/?OpenDocument&ResortAscending=18Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |