LEADER 01985nam a2200325 a 4500
001 808509
005 20171111231217.0
008 120223s2011 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Χονδροπούλου, Γεωργία 
245 1 0 |a Ο γαστρονομικός τουρισμός στην Ελλάδα  |b η συμβολή των τοπικών προϊόντων στην ανάπτυξη του: η περίπτωση του μανιταριού στο Νομό Γρεβενών/  |c Χονδροπούλου Γεωργία 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2011 
300 |a 1 Cd-rom (4 MB) :  |b διαγρ., εικ., πίν. 
500 |a Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών. 
500 |a Πρόγραμμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. 
500 |a Περιλαμβάνει περίληψη στα αγγλικά. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Τουρισμός  |x Ανάπτυξη  |z Ελλάδα 
650 1 0 |a Τουρισμός  |x Εναλλακτικές μορφές 
650 1 0 |a Τουρισμός  |x Ειδικές μορφές  |z Ελλάδα 
650 1 0 |a Γεύματα και φαγητά  |x Επιχειρήσεις  |z Ελλάδα 
650 1 0 |a Γαστρονομία 
650 1 0 |a Προϊόντα, Τοπικά 
650 1 0 |a Μανιτάρια  |x Καλλιέργεια  |z Νομός Γρεβενών 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΤΕ 
651 0 |a Νομός Γρεβενών  |x Τουριστική ανάπτυξη 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dtede/Main.nsf/h_A6EC043EB9B1CE98C22578DF0039AD5F/8431B7E81815682DC22579E5003E7352/?OpenDocument&ResortAscending=18 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc75126c5ad13446fb65c4  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books