Η διατροφή ως έκφραση πολιτισμού πολιτιστικές δράσεις με αντικείμενο τη διατροφή και μουσεία τροφίμων, ως παράγοντες πολιτιστικής και κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης ενός τόπου: [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Φωτοπούλου, Αγγελική |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dpmde/PageLibraryC22573280025304F.nsf/h_A10DA3413D2745AFC2257BAB002E7975/B7CD8746F0D860BAC2257C8A003482BB/?OpenDocument&ResortAscending=7 |
Similar Items
-
Σύγχρονα μουσεία στην κοινωνία της τεχνολογίας και του πολιτισμού στον 21ο αιώνα περίπτωση μελέτης: ελληνικό μουσείο αυτοκινήτου και London Motor Museum/
by: Νομικού, Μαρία
Published: (2014) -
Η βιομηχανική κληρονομιά ως μοχλός πολιτιστικής αξιοποίησης μιας πόλης μελέτη περίπτωσης: η πόλη της Πάτρας /
by: Βγένη - Παναγιωτοπούλου, Αικατερίνη Α.
Published: (2011) -
Επικοινωνιακή στρατηγική και πολιτιστικές δράσεις για την προσέλκυση του παιδικού κοινού στη σύγχρονη κοινωνία των πληροφοριών και της γνώσης η περίπτωση του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ): [Διπλωματική διατριβή] /
by: Τσιτιρίδου, Ευαγγελία
Published: (2011) -
Η εξέλιξη και ο ρόλος των μουσείων στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των μητροπολιτικών πόλεων της Ευρώπης του σήμερα το παράδειγμα των Μουσείων (Museumsinsel) του Βερολίνου: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαδόπουλος, Ιωάννης
Published: (2013) -
Εταιρική κοινωνική ευθύνη στη σύγχρονη εποχή η περίπτωση του μουσείου περιβάλλοντος Στυμφαλίας ως παράγοντας τοπικής και περιφερειακής κοινωνικο-οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βασιλείου, Σοφία
Published: (2011)