Η διατροφή ως έκφραση πολιτισμού πολιτιστικές δράσεις με αντικείμενο τη διατροφή και μουσεία τροφίμων, ως παράγοντες πολιτιστικής και κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης ενός τόπου: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Φωτοπούλου, Αγγελική
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2013
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dpmde/PageLibraryC22573280025304F.nsf/h_A10DA3413D2745AFC2257BAB002E7975/B7CD8746F0D860BAC2257C8A003482BB/?OpenDocument&ResortAscending=7
LEADER 01962nam a2200337 a 4500
001 819185
005 20171111231228.0
008 140121s2013 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Φωτοπούλου, Αγγελική 
245 1 2 |a Η διατροφή ως έκφραση πολιτισμού  |b πολιτιστικές δράσεις με αντικείμενο τη διατροφή και μουσεία τροφίμων, ως παράγοντες πολιτιστικής και κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης ενός τόπου: [Διπλωματική διατριβή] /  |c Αγγελική Φωτοπούλου 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2013 
300 |a 1 Cd-rom (2 ΜΒ) :  |b εικ., πίν., φωτ. 
500 |a Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών. 
500 |a Πρόγραμμα: Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. 
500 |a Περιλαμβάνει παράρτημα. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Διατροφή 
650 1 0 |a Τροφή 
650 1 0 |a Εικονικά μουσεία 
650 1 0 |a Μουσεία  |x Πολιτισμός 
650 1 0 |a Τοπική ανάπτυξη 
650 1 0 |a Πολιτιστική ανάπτυξη 
650 1 0 |a Κοινωνική ανάπτυξη 
650 1 0 |a Οικονομική ανάπτυξη 
650 1 0 |a Πολιτιστική κληρονομιά 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΠΜ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dpmde/PageLibraryC22573280025304F.nsf/h_A10DA3413D2745AFC2257BAB002E7975/B7CD8746F0D860BAC2257C8A003482BB/?OpenDocument&ResortAscending=7 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc76a36c5ad13446fbaf8d  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books