Η διατροφή ως έκφραση πολιτισμού πολιτιστικές δράσεις με αντικείμενο τη διατροφή και μουσεία τροφίμων, ως παράγοντες πολιτιστικής και κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης ενός τόπου: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Φωτοπούλου, Αγγελική
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2013
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dpmde/PageLibraryC22573280025304F.nsf/h_A10DA3413D2745AFC2257BAB002E7975/B7CD8746F0D860BAC2257C8A003482BB/?OpenDocument&ResortAscending=7

Internet

http://class.eap.gr/LotusQuickr/dpmde/PageLibraryC22573280025304F.nsf/h_A10DA3413D2745AFC2257BAB002E7975/B7CD8746F0D860BAC2257C8A003482BB/?OpenDocument&ResortAscending=7
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC