Απόδοση φιλετοποίησης της πέστροφας (Oncorhynchus mykiss) σε ένα εμπορικό καπνιστήριο ιχθύων της Ηπείρου/
Main Author: | Δελλής, Γεώργιος Χ. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας., Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας |
Other Authors: | Ναθαναηλίδης, Κοσμάς |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Ηγουμενίτσα:
[χ.ό.],
2011
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μεταγευματική μεταβολή των εντερικών μικροβιακών κοινοτήτων ιριδίζουσας πέστροφας (Oncorhynchus mykiss) /
by: Ζαχαράκης, Απόστολος.
Published: (2016) -
Μεταγευματική μεταβολή των εντερικών μικροβιακών κοινοτήτων ιριδίζουσας πέστροφας (Oncorhynchus mykiss) /
by: Ζαχαράκης, Απόστολος.
Published: (2016) -
Διερεύνηση των συνθηκών κάπνισης της ιριδίζουσας πέστροφας (oncorhynchus mykiss) - Ποιοτική αξιολόγηση του τελικού προϊόντος eng
by: Ελευθεριάδου, Αναστασία Η.
Published: (1999) -
Αλληλεπίδραση αλλοιωγόνων μικροοργανισμών ιχθύων και του παθογόνου Yersinia enterocolitica σε φιλέτο τσιπούρας και μοντέλο υπόστρωμα/
by: Χριστοδούλου, Χρήστος-Ελπιδοφόρος
Published: (2013) -
Αλληλεπίδραση αλλοιωγόνων μικροοργανισμών ιχθύων και του παθογόνου Yersinia enterocolitica σε φιλέτο τσιπούρας και μοντέλο υπόστρωμα σε συνθήκες τροποποιημένης ατμόσφαιρας/
by: Σάββα, Αμαλία.
Published: (2013)