LEADER 01745nam a2200265 a 4500
001 813037
005 20171111231222.0
008 091210s2009 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Βρέντζος, Σταύρος 
245 1 3 |a Το F management ως παράγοντας διαμόρφωσης της ποιότητας του τελικού προϊόντος των ξενοδοχείων  |b η περίπτωση του ξενοδοχείου Cretan Malia Park: [Διπλωματική διατριβή]/  |c Βρέντζος Σταύρος 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2009 
300 |a 1 Cd-rom (1 MB) :  |b σχήμ. 
500 |a Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών. 
500 |a Πρόγραμμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Ξενοδοχεία  |x Επισιτιστικά τμήματα  |x Διοίκηση ολικής ποιότητας 
650 1 0 |a Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις  |x Οργάνωση και λειτουργία 
650 1 0 |a Επισιτιστικές επιχειρήσεις  |x Οργάνωση και διοίκηση 
650 1 0 |a Ξενοδοχειακοί οργανισμοί  |x Ποιότητα 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΤΕ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_D93CD311DA524BD5C22576270035BD96/184C8D17B5FC1CFCC22576A5002F7C4E/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc75cc6c5ad13446fb87b4  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books