Η διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων (food & beverage management) και η αποτελεσματικότητά τους η περίπτωση των ξενοδοχείων του νομού Λάρισας: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Τσουβαλά, Καλλιόπη
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2009
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_D93CD311DA524BD5C22576270035BD96/63E16A0E760C18E9C22576A5003E1933/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_D93CD311DA524BD5C22576270035BD96/63E16A0E760C18E9C22576A5003E1933/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC