Το F management ως παράγοντας διαμόρφωσης της ποιότητας του τελικού προϊόντος των ξενοδοχείων η περίπτωση του ξενοδοχείου Cretan Malia Park: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Βρέντζος, Σταύρος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_D93CD311DA524BD5C22576270035BD96/184C8D17B5FC1CFCC22576A5002F7C4E/?OpenDocument |
Similar Items
-
Η διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων (food & beverage management) και η αποτελεσματικότητά τους η περίπτωση των ξενοδοχείων του νομού Λάρισας: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Τσουβαλά, Καλλιόπη
Published: (2009) -
Διοίκηση ολικής ποιότητας στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μελέτη περίπτωσης νομός Αχαΐας: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Λάζαρη, Χρυσούλα
Published: (2005) -
Διοίκηση ολικής ποιότητας στις επισιτιστικές επιχειρήσεις σημερινά δεδομένα - εξελίξεις - προοπτικές: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Διονυσοπούλου, Δανάη
Published: (2004) -
Μάνατζμεντ επισιτιστικών επιχειρήσεων οργάνωση και διοίκηση προϊόντων και υπηρεσιών: μελέτη περίπτωσης σε ξενοδοχεία πολυτελείας της Βορείου Ελλάδος /
by: Παπαδημητρίου, Αθανάσιος
Published: (2005) -
Τουρισμός και επισιτιστικές επιχειρήσεις της περιοχής του Ολύμπου η ισχύουσα κατάσταση, ο σχεδιασμός, η οργάνωση και οι προοπτικές τους: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Κουτσιμάνης, Ελευθέριος
Published: (2008)