LEADER 01893nam a2200349 a 4500
001 810318
005 20171111231219.0
008 000203s2000 gr r 000 b eng d
020 |a 9783527606245  |z 9783527271443 
020 |a 3527606246  |z 3527271449 
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 21  |a 616.994071 
245 0 0 |a Carcinogenic and anticarcinogenic factors in food  |b symposium /  |c editors, Gerhard Eisenbrand .. [et al.] ; Senate Commission on Food Safety/SKLM 
260 |a Weinheim  |b Wiley-VCH:  |c 2000  |a Bonn:  |b DFG, 
300 |a xix, 524 σ. :  |b εικ. 
500 |a Πρόκειται για ηλεκτρονικό βιβλίο (E-Book) το οποίο διατίθεται από το Διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του εκδοτικού οίκου Wiley και είναι προσπελάσιμο από το Internet μόνο από την Ακαδημαϊκή κοινότητα του ΕΑΠ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Carcinogens  |x Congresses 
650 1 0 |a Food  |x Toxicology  |x Congresses 
650 1 0 |a Cancer  |x Nutritional aspects  |x Congresses 
650 1 0 |a Anticarcinogenic agents  |x Congresses 
650 1 0 |a Diet  |x Congresses 
650 1 0 |a Food analysis  |x Congresses 
650 1 0 |a Neoplasms  |x Prevention and control  |x Congresses 
650 1 0 |a Risk factors  |x Congresses 
650 4 |a Electronic-Book  |x Wiley 
650 7 |a Οργάνωση της ύλης σε έμβια συστήματα  |x ΚΦΕ 53 
700 1 |a Eisenbrand, Gerhard 
710 |a Wiley-VCH 
710 0 |a Deutsche Forschungsgemeinschaft.  |b Senatskommission zur Beurteilung der Gesundheitlichen Unbedenlichkeit von Lebensmitteln 
856 4 0 |u http://login.proxy.eap.gr/login?url=http://dx.doi.org/10.1002/3527606246 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc755d6c5ad13446fb72c6  |c 998a  |d 945l  |e 616.994071 CAR  |t 2  |x m  |z Books