Οργάνωση και διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων μελέτη περίπτωσης Ν. Αχαΐας: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Δημητροπούλου, Βασιλική |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2005
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_CC599111B134B661C2257035002EA939/5835D00B8E5AF00FC225709E003E33D6/?OpenDocument |
Similar Items
-
Μάνατζμεντ επισιτιστικών επιχειρήσεων οργάνωση και διοίκηση προϊόντων και υπηρεσιών: μελέτη περίπτωσης σε ξενοδοχεία πολυτελείας της Βορείου Ελλάδος /
by: Παπαδημητρίου, Αθανάσιος
Published: (2005) -
Διοίκηση ολικής ποιότητας στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μελέτη περίπτωσης νομός Αχαΐας: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Λάζαρη, Χρυσούλα
Published: (2005) -
Τουρισμός και επισιτιστικές επιχειρήσεις της περιοχής του Ολύμπου η ισχύουσα κατάσταση, ο σχεδιασμός, η οργάνωση και οι προοπτικές τους: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Κουτσιμάνης, Ελευθέριος
Published: (2008) -
Διοίκηση ολικής ποιότητας στις επισιτιστικές επιχειρήσεις σημερινά δεδομένα - εξελίξεις - προοπτικές: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Διονυσοπούλου, Δανάη
Published: (2004) -
Service quality ποιότητα εξυπηρέτησης εταιρειών μαζικής εστίασης: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Σαραντοπούλου, Ιωάννα
Published: (2007)