Η σόγια και το ψαρόλαδο: διατροφικά δοκίμια/

Main Author: Ζωιόπουλος, Παντελής
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Έμβρυο, c2005
Subjects:
LEADER 01141nam a2200301 a 4500
001 658680
005 20171111230431.0
008 070608s2005----gr er 000 0 gre d
020 |a 9608002273 
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 363.192 
082 0 |2 21  |a 636 
100 1 |a Ζωιόπουλος, Παντελής 
245 0 2 |a Η σόγια και το ψαρόλαδο:   |b διατροφικά δοκίμια/  |c Παντελής Ζωιόπουλος 
260 |a Αθήνα:  |b Έμβρυο,  |c c2005 
300 |a 176 σ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 0 0 |a Food contamination 
650 0 0 |a Food  |x Safety measures 
650 0 0 |a Genetically modified foods 
650 0 0 |a Animal nutrition 
650 0 0 |a Feeds  |x Biotechnology 
650 0 0 |a Organic farming 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Quality control 
650 1 7 |a Σόγια 
650 1 7 |a Δοκίμιο 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1bf36c5ad13446f7b60f  |c 998a  |d 945l  |e 363.192 ΖΩΙ  |t 2  |x m  |z Books