Καθαρισμός και χαρακτηρισμός των αντιμικροβιακών ουσιών που παράγονται από τα οξυγαλακτικά βακτήρια Lactobacillus fermentum ACA-DC 179 και Lactobacillus rennini ACA-DC 565-DC 198/
Main Author: | Νίπη, Αμαλία Γ. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Τσακαλίδου, Ευθυμία |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5929 |
Similar Items
-
Διερεύνηση του μηχανισμού της βακτηριοκτόνου δράσης του αντιμικροβιακού πεπτιδίου μασεδοσίνη που παράγεται από το Streptococcus macedonicus ACA-DC 198/
by: Παγώνα, Βάγια
Published: (2012) -
Παραγωγή αντιμικροβιακών ουσιών από στελέχη οξυγαλακτικών καλλιεργειών που απομονώθηκαν από ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα/
by: Ακτύπης, Αναστάσιος Α.
Published: (1999) -
Επίδραση του στελέχους Lactobacillus rennini ACA-DC 565 ως επιπρόσθετη καλλιέργεια στα φυσικοχημικά, μικροβολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του τυριού Φέτα/
by: Τσουμπρή, Αναστασία
Published: (2013) -
Lactobacillus classification, uses and health implications /
Published: (2012) -
Advanced DC/DC converters/
by: Luo, Fang Lin
Published: (2004)