Επίδραση ξεφυλλίσματος και ελεγχόμενου ποτίσματος στην συγκέντρωση των φαινολικών συστατικών των σταφυλιών και οίνων της ποικιλίας Αγιωργίτικο/

Main Author: Παυλίδης, Εμμανουήλ A.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Κοτσερίδης, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5874
LEADER 01145nam a2200217 a 4500
001 632837
005 20171111230411.0
008 150302s2012----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 634.8 
100 1 |a Παυλίδης, Εμμανουήλ A. 
245 0 0 |a Επίδραση ξεφυλλίσματος και ελεγχόμενου ποτίσματος στην συγκέντρωση των φαινολικών συστατικών των σταφυλιών και οίνων της ποικιλίας Αγιωργίτικο/  |c Παυλίδης A. Εμμανουήλ ; επιβλέπων Κοτσερίδης Γεώργιος 
260 |c 2012 
300 |a 70 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 64 - 70 
650 0 0 |a Grapes  |x Analysis 
650 0 0 |a Grapes  |x Varieties 
700 1 |a Κοτσερίδης, Γεώργιος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5874 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19516c5ad13446f739ea  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 634.8 ΠΑΥ  |t 1  |x m  |z Books