Μελέτη αποτελεσματικότητας συστήματος διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σε επιχειρήσεις φρούτων και λαχανικών/

Main Author: Γεωργακόπουλος, Σπυρίδων
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5750
LEADER 01267nam a2200241 a 4500
001 632001
005 20171111230410.0
008 130820s2012----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 363.1926 
100 1 |a Γεωργακόπουλος, Σπυρίδων 
245 0 0 |a Μελέτη αποτελεσματικότητας συστήματος διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σε επιχειρήσεις φρούτων και λαχανικών/  |c Σπυρίδων Γεωργακόπουλος ; επιβέπων Ελευθέριος Δροσινός 
260 |c 2012 
300 |a 144 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 128 - 132 
650 0 0 |a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Quality control 
650 0 0 |a Fruit  |x Quality 
650 0 0 |a Vegetables  |x Quality 
700 1 |a Δροσινός, Ελευθέριος Χ. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5750 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc193d6c5ad13446f73666  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 363.1926 ΓΕΩ  |t 1  |x m  |z Books