|
|
|
|
LEADER |
01267nam a2200241 a 4500 |
001 |
632001 |
005 |
20171111230410.0 |
008 |
130820s2012----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 363.1926
|
100 |
1 |
|
|a Γεωργακόπουλος, Σπυρίδων
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη αποτελεσματικότητας συστήματος διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σε επιχειρήσεις φρούτων και λαχανικών/
|c Σπυρίδων Γεωργακόπουλος ; επιβέπων Ελευθέριος Δροσινός
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 144 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 128 - 132
|
650 |
0 |
0 |
|a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
|
650 |
0 |
0 |
|a Food industry and trade
|x Quality control
|
650 |
0 |
0 |
|a Fruit
|x Quality
|
650 |
0 |
0 |
|a Vegetables
|x Quality
|
700 |
1 |
|
|a Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5750
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc193d6c5ad13446f73666
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 363.1926 ΓΕΩ
|t 1
|x m
|z Books
|