|
|
|
|
LEADER |
01014nam a2200229 a 4500 |
001 |
631101 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
130110s2012----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 637.1476
|
100 |
1 |
|
|a Βιταλιώτη, Καλλιόπη Δ.
|
245 |
0 |
0 |
|a Παρασκευή γιαούρτης από μικροδιηθημένο γάλα/
|c Βιταλιώτη Δ. Καλλιόπη ; επιβλέπουσα Αικατερίνη Μοσχοπούλου
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 87 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 79 - 87
|
650 |
0 |
0 |
|a Yogurt
|x Analysis
|
650 |
0 |
0 |
|a Fermented milk
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairy processing
|
700 |
1 |
|
|a Μοσχοπούλου, Αικατερίνη
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5691
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19296c5ad13446f732aa
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 637.147 6 ΒΙΤ
|t 1
|x m
|z Books
|