Παρασκευή γιαούρτης από μικροδιηθημένο γάλα/

Main Author: Βιταλιώτη, Καλλιόπη Δ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Μοσχοπούλου, Αικατερίνη
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5691
LEADER 01014nam a2200229 a 4500
001 631101
005 20171111230409.0
008 130110s2012----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 637.1476 
100 1 |a Βιταλιώτη, Καλλιόπη Δ. 
245 0 0 |a Παρασκευή γιαούρτης από μικροδιηθημένο γάλα/  |c Βιταλιώτη Δ. Καλλιόπη ; επιβλέπουσα Αικατερίνη Μοσχοπούλου 
260 |c 2012 
300 |a 87 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 79 - 87 
650 0 0 |a Yogurt  |x Analysis 
650 0 0 |a Fermented milk 
650 0 0 |a Dairy processing 
700 1 |a Μοσχοπούλου, Αικατερίνη 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5691 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19296c5ad13446f732aa  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 637.147 6 ΒΙΤ  |t 1  |x m  |z Books