Συσχετισμός φυσικοχημικών και περιβαλλοντικών παραμέτρων με την αύξηση του μικροβιακού φορτίου στα τρόφιμα. Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων πρόβλεψης αλλοίωσης της ποιότητας= Development of novel predictive modelling software applications and databases for the prediction of growth initiation and microbial population dynamics in response to intrinsic and extrinsic factors in food ecosystems/

Main Author: Ψωμάς, Αντώνιος Ν.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γενικό Τμήμα
Other Authors: Χαρουτουνιάν, Σέρκος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4794

Internet

http://hdl.handle.net/10329/4794
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΔΔ 664.001579 ΨΩΜ2ΠροβολήOPAC