Μελέτη του βαθμού απομάκρυνσης της ωχρατοξίνης Α κατά τα στάδια οινοποίησης ερυθρών οίνων

Main Author: Σπηλιώτη, Αλεξάνδρα Β.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
LEADER 00903nam a2200169 a 4500
001 629533
005 20171111230408.0
008 100910s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Σπηλιώτη, Αλεξάνδρα Β. 
245 0 0 |a Μελέτη του βαθμού απομάκρυνσης της ωχρατοξίνης Α κατά τα στάδια οινοποίησης ερυθρών οίνων  |c Αλεξάνδρα Β. Σπηλιώτη ; επιβλέπων: Δροσινός Ελευθέριος 
260 |c 2007 
300 |a [99] σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. [96-99] 
700 1 |a Δροσινός, Ελευθέριος Χ. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19056c5ad13446f72c2d  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΣΠΗ  |t 2  |x m  |z Books