Επίδραση του σιδήρου και της γλουτένης στα θερμοφυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων αρτοποιίας ενισχυμένων με διάφορες μορφές σιδήρου
Main Author: | Κισκίνη, Αλεξάνδρα Μ. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Μαντάλα, Ιωάννα |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2007
|
Similar Items
-
Δια σιδήρου
by: Καμπούρης, Μανούσος Εμμ. (1971-)
Published: (2003) -
Δια πυρός και σιδήρου
by: Quinnell, A. J.
Published: (2004) -
Δια πυρός και σιδήρου
Published: (2016) -
Διά πυρός καί σιδήρου
by: Siegevits, Erich -
Διά πυρός και σιδήρου
by: Σωτηρίου, Ηλίας
Published: (2003)